Ochrana osobních údajů

  1. Internetové stránky So Posh Cz spravované Bc. Zuzana Černou se sídlem Dukelská 226, 538 25 Nasavrky, IČ 05867088 (dále jen „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení

    • e-mailovou adresu

    • telefonní číslo                                                                                                                                                                                                                                                                              

  2. Osobní údaje jsou zpracovávány zaregistrovaným uživatelů za účelem zasílání informací z internetových stránek So Posh Cz. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být zaregistrovaným zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Bc. Zuzanou Černou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Wix.com, provozovaný společností Wix.com Ltd. 40 Namal Tel Aviv St., Tel Aviv, Izrael

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  4. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@smalldog.cz

  5. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.soposh.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách

        • základní funkčnosti webových stránek

     

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA                                                                                                                                                                         

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.